Hitta rätt Häckväxter för ditt hem

Många människor bedriver husförbättring relaterade till säkringsanläggningar på grund av de många fördelarna de erbjuder. Dessa anläggningar hjälper en husägare att utveckla trottoarkanten som hjälper till att öka attraktionen i huset, särskilt viktigt vid försäljning. Det finns ett brett utbud av häckväxter tillgängliga på marknaden, några av de populära är buksbom, japansk berberis, Holly Thuja Smaragd etc. Dessa växter hjälper dessutom en husägare att skapa ett vindskydd som håller naturen utanför den fridfulla atmosfären i din varv. Dessa växter hjälper dessutom till att skapa gränser för andra som hjälper till med integritet och säkerhet, vilket håller främlingar ute medan de skyddar dem inom.

Med alla dessa fördelar är det inte fantastiskt att få så många husägare att försöka utveckla säkringsanläggningarna. Det är dock nödvändigt som husägare att du tar dig tid att bedöma de olika sorterna av dessa växter som erbjuds dig och identifiera vad de kommer att göra för ditt hem. Tre av de mest kända säkringsanläggningarna inkluderar leylandii-säkring, laurel och fotinia-säkring.

LEYLANDII HEDGING

Detta är en vintergrön häck som ofta växer runt fyra meter lång och har grön färg. Med leylandii-häckning har den ingen bladmode utan har grenar precis som gran. Dessa sorter av säkringsväxter blir väldigt tjocka och fulla och skapar dem perfekta för vindstopp och privatliv.

LAUREL HEDGING

Liksom leylandii-säkring är detta en vintergrön häck som är härlig för ett vindskydd. Till skillnad från leylandii säkring kan laurel säkring vara en stor lövhäck som växer upp till femton meter lång. Denna enorma höjd gör laurelhäckningen perfekt för den person som använder sin häck för att maximera integritet och säkerhet.

FOTINIA HÖGNING

Detta delar mycket gemensamt med laurelhäckningen där den blir upp till 12 meter lång och kan vara en fet tät häck. Vad som gör fotinia-säkring särskiljande är att även om detta är en vintergrönt kommer den nya tillväxten att bli ljusröd innan den förvandlas till grön.

Oavsett förklaringarna att du är ute efter dina säkringsväxter finns det olika beslut som erbjuds dig. Leylandii, laurel och photinia hedging är bara några av de säkringsalternativ som erbjuds allmänheten.

Lämna ett svar