Trädgård Utomhus möbel Vård

Trädgårdens utemöbler som du äger måste tas om hand precis som möblerna i ditt hem. Din trädgårdsmöblervård, om du gör det på rätt sätt, kommer att ge dig bekväma sittplatser under lång tid. Du vill att dina utemöbler ska fortsätta att se lika bra ut som de var när du köpte den. Utemöbler utomhus är tillverkade av olika typer av material.

Det första steget i korrekt skötsel av dina utomhusmöbler är en bra rengöring oavsett byggmaterial. Smuts och löv kommer alltid att sätta sig runt och i dina möbler, så en bra borstning med en mjuk borstborste eller kvast hjälper till att bli av med skräpet.

Trämöbler kan behöva en beläggning med tätningsmedel och utomhusfinish. Mellan årstiderna kan trämöbler också tvättas med mild tvål och vattenlösning. Vissa trämöbler måste förvaras under vintern med undantag av utemöbler i teak eller cederträ. dessa två skogar håller ganska bra hela året.

Harts trädgårdsmöbler är den enklaste typen av möbler att underhålla. Den är gjord för att klara av elementen och en mild tvål och vattenrengöring fungerar bra. Färgning är en möjlighet att vatten lämnas stående på bordsskivorna eller sätena, så att torka efter regnet och torka bort våta löv hjälper. För att harts utemöbler ska förbli blanka använd orange olja eller autolack.

Lämna ett svar